Meningslösa måndag

Meningslösa Måndag.
Det är dagen då tiden står still
Och meningslösa Måndag
Det är dagen då inget går som jag vill


Helg

På fredag var det skola, till 15. Då skjutsade Josefine hem mig. Jag gjorde mig i ordning för att spela tennis med Ehlin, Linnea & Cicci. Men Ehlin kom aldrig.. Sen gick vi hem och åt, då kom Ehlin ett tag. kl 20 kollade vi idol. Äntligen åkte Molly ut.

På lördag var jag ute och åt på Nittaya med Linnea, Cicci, Lina o Josefine. Gott, och förbannat mätt blev jag. Efter det så skjutsade Josefine mig, Linnea och Cicci till mig. Vi hade det mysigt o gott. Vid 21 skjutsade pappa oss till Pernilla, och där var vi ett tag. Vid 23 ungefär så for vi upp till björnis, kul som fan var det! ;) Kom hem ca 02 och då var det bums i säng!

På söndag var vi och sålde bröd på skyltsöndagen för vårt företag. Kallt. Sen har jag gjort lite skolarbete och sen blev det bara att slöa resten av dagen.

puss


Music ♥


















Laddar upp lite musik, mina favoriter. Blir så jäkla känslosam av dom! Underbart.

Helg!

Fy tusan vad skönt med helg! Som jag har längtat.

I torsdags var det ännu en jobbar dag, sen for jag på bio med Cicci, Linnea och Linus. Breaking down part 1. Den var grymt bra.
Igår var det sista praktikdagen, tusan vad skönt! :) Har extrajobb där så jag kommer säkert jobba helger och så på Nyfiket. 20 i åtta kom Linnea och Cicci hit, vi fixade lite gott och kokade glögg. Sen kollade vi idol, äntligen åkte Amanda P ut! Och Moa fortsätter imponera. Efter idol så kollade vi Wallander - Skytten. Fast vi somnade lite då och då. Halv 1 ungefär for tjejorna hem och då gick jag och la mig.
Idag har jag kollat lite skidor på TV. Sen for jag och pappa till mormor och var där ett tag. Nu har jag ätit och sitter här och tänkte fortsätta på Svenska uppgiften, skriver om Viktor Rydberg.



Puss

12/2-2008 - 23/10-2011

Den 12 Februari 2008 blev jag och Jonathan tillsammans, vi var så lyckliga och det perfekta paret kändes det som då. Både vi och alla runt omkring oss kände och tyckte så. Ända fram till 2010 hade vi det bra, men sen började vi sakta glida ifrån varandra och mycket annat kom emellan. Tillslut kändes det inte som att vi var tillsammans. Vi har sjukt många minnen tillsammans, det är ju ändå 3 och ett halvt år drygt vi har varit tillsammans. Men vad gör man när kärleken försvunnit och man har inte samma känslor som förut, när saknaden är borta?



2008



2009



2010


Har ingen bild från 2011.




Kram

RSS 2.0