Stockholm Stockholm ska det vara!

Jag, Linnea och Cicci åkte till Stockholm i måndags, 13e. Jag var ju sjukt rädd för flygresan men det gick finfint. Vi har varit på Skansen, Gröna Lund, varit i Bromma och gjort massa skojj, oj oj oj vad vi har promenerat. Hotellet var dock inte det bästa, men det gick bra ändå. Nattåget hem var 4 timmar försenat och vi var på tåget i 18 timmar, hmm. Kom hem ca 13 i lördags. Slänger in lite bilder från resan senare.

Boknörd, yes

I slutet av Juli var jag och lånade tre böcker från biblo, nog för att jag har läst dom tidigare, men dom är ju så sjukt bra. Jag läste ut dom på några veckor. Springa för livet, Vi vet var du bor, Bära eller brista. Dom är skrivna av Bengt-Åke Cras. Rekommenderar dom verkligen! 

Öjebyn

För några veckor sen var jag i Piteå, eller Öjebyn (: så underbart det är att vara där! Har varit på min första geocaching, lirat tennis och haft allmänt mysigt (: Tänkte ladda upp några bilder!


Stockholm Stockholm

Idag vaknade jag vid halv 11. Halv 12 kom Linnea hit på sin lunch som vanligt (: sen följde jag henne till jobbet också for jag direkt till resebyrån och fixade tåg och flygbiljetter till oss. Och sen fixade vi även hotell. Så jag och Linnea far till Stockholm 13-17 augusti. Yeah!


RSS 2.0