Grattis

Grattis Linnea (: <33


Mys helg

I fredags var jag i skolan till halv 2 ungefär och sen träning x2. På kvällen blev det film time hos Alexander, mys.

I går vaknade jag vid 10, vid halv 1 for jag och Alex på marknaden och gick runt där ett bra tag, på kvällen blev det movie time igen (:

Idag vaknade jag ca 10. Vid 11 gick jag, Cicci och Linnea till tennishallen för att spela tennis och bedminton men det blev bara bedminton, riktigt kul! (: Nu blir det bara att slappa resten av kvällen.

Imorgon väntar första dan på praktiken (:

Puss


Solig Onsdag

Jag blir så glad av denna underbara soliga bild <3


Lovet slut

Idag vaknade jag 10 i 7 utan något alarm, och himla pigg var jag också, hoppade i duschen och sen tillbaka till skolan. Jag slutade ca 9, då for jag, Elin och Lina och fikade, sen hem (:

Vid 14 kom Elin och hämtade mig också for vi upp på Glada Kocken vart vi ska ha praktik och pratade med dom, det kan nog bli kul! (; Sen for vi på stan, köpte ett par tights.

Jag har varit å ätit på Frasses med Linnea och Cicci, sen gick vi hit. Nu ska jag gå ner och kolla hockey sen kanske det blir en tidig kväll.

Lägger upp en söt bild på mig och Ozzy




Mia 7år

Idag vaknade jag ca 10, gick ner och åt och kollade tv, sen for jag och pappa till mormor, vi kollade skidskytte. När jag kom hem så kollade jag sprint också.

Sen kom Elli och Pär och då gick vi över till grannarna och grattade denna fina tjej!


Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet

Igår natt hade jag sovit så jäkla dåligt, somnade ca 23 vaknade 02 somnade igen 3 och vaknade 8 och då kunde jag inte sova mer. Jag hostade nästan ihjäl mig :o

Gick ner och åt frukost vid 9 och kollade lite tv, vid halv 12 kom Alexander och hämtade mig också fot vi på stan och fikade, sen snurrade vi lite bil och sen skjutsade han hem mig. Vid 16 kom Jennifer och hämtade mig med sin nya bil (: hihi. Vi snurrade lite i stan och sen for vi och kollade lite på lilla VM. Vid 18 skjutsade hon hem mig. Och då åt jag osv.

Kl 20 var det gladiatorerna, sen sing a long och sen extra extra (: vid halv 11 kom Alexander hit också gick vi på promenad, satan vad kallt. Och sen for vi och snurrade bil igen. Han skjutsade hem mig ca 12 och då gick jag och la mig direkt (:

Idag får jag se vad denna fina soldag har att erbjuda (:




Tatoo

Var nyss och gjorde min tatuering, jag blev helnöjd! (:


RSS 2.0