19 år

I torsdags fyllde jag 19 år (: det var en toppen dag med underbart folk och fina presenter. Fick bl.a en jättefin tavla, en ed Hardy tröja, silverarmband, mini plattång, smink, presentkort osv.

På lördag blev det att fara ut och käka med underbart folk, altså Tim, Jennifer, Emilia, Annika, Viktor, Linnea, Cicci, Jesper, CH, Elin, Moa och Josefine (:

På kvällen for några av oss på Olles (:

Puss


Luleå

Nu rullar jag och Lina mot Luleå (: tjing


Slapp lördag

Igår hade jag gastronomi till halv 5 ungefär, jag och Elin gjorde löksoppa, fläskfilé och egengjord glass med varma hallon, muums! (: kl 19-21 hade vi försäljning på sjöparken.

Senare vid 11 så kom Jennifer och hämtade mig också for vi och gled bil ett tag med en super cool bil (: vi for på Statoil och köpte dricka och sen for vi hem till Jennifer och kollade TV och filade, och snackade massa (: Du är underbar Jennifer! <3

Idag hade jag ställt klockan på 9 för att vi skulle och jobba i Sandviken, men det blev inget eftersom att det blåste för mycket och de kunde inte lyfta upp någon ballong. Men då blir det imorgon istället.

Ikväll ska jag och Lina kolla OC och gladiatorerna, sen vi se vad som händer.

Puss


Grattis

Oj, jag har ju för bubblan glömt att skriva Grattis till körkortet Jennifer (:


What are words?

Idag vaknade jag ca. 9. For till skolan kvart i 10 ungefär, gjorde bort lite skolarbeten tills vi började halv 11 (: Halv 1 var det studentmöte i aulan, då fick vi våra studentmössor, det känns verkligen bra nu (:

Sen for jag hem och var hundvakt (: Vid 6 kom pappa hem och då for vi och hämtade ut ett paket från CDon, hela OC serien (: jag har nyss kollat 'Sveriges värsta bilförare' fy tusan vad kul den är (: Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon är det jobb på balloonevent som gäller!

Puss


Baloon

Just nu i Sandviken (:


RSS 2.0