Öroninflamation

Jaa precis som rubriken så har jag ÖRONINFLAMATION! Gud så jobbigt det är :/ Vi började ana det redan på fredagen när vi kom till Stockholm. Locket i öronen från flyget försvann aldrig, på flyget hem på måndagen så gjorde det extremt ont, satt och grät hela flygresan.. så jag hade lock i öronen hela Stockholmsresan och har det fortfarande. Också lät jag som en kråka när jag pratade men nu har det gått över iaf. Jag var till läkaren på tisdag och fick det då bekräftat men vi hade redan anat det innan. Läkaren skrev ut penselin som jag nu har tagit i 5 dagar och får inte ta nå mer. Försvinner inte locket så far jag till läkaren igen också får dom hitta på något nytt. Dethär är så jävla jobbigt. Dels så hör jag inte bra, och varje gång jag tuggar så knastrar det i öronen. Får hoppas och önska att det går över snart.                                                                                                                                                                        puss

Hem ljuva hem

Äntligen hemma, kom hem vid 02 inatt. Stockholmsresan har varit helt okej, bara att jag inte har haft någon röst under hela tiden och har haft lock i öronen. Vi har bott på Nordic hotel, men det var mer som ett vandrarhem tycker jag. På fredag kom vi till Stockholm vid 21 och då hann vi inte göra så mycket den kvällen, checkade in gick och åt och kollade runt lite :) På lördag blev det shopping, och sen på kvällen promenerade vi till Gröna Lund. Jag gick spökhuset. Jag säger bara, jag gör ALDRIG om det igen! också vann vi allihopa en stor jäkla kexchoklad att dela på :) muuums!

På söndag åkte vi till Globen och kollade lite,  Ehlin & Linnea åkte skyview. Efter det for vi in till Kista och där shoppade vi gärnet, jäääklar vad många affärer. På måndag tog vi "sovmorgon" till 10. Och sen var det bara att hoppa i kläderna, packa ihop väskorna, städa lite och sen checka ut. Flyget til Luleå gick 21.15 så vi var i Luleå ca 23 och i Gällivare ca 02. Också var det skola nästa morgon!

Detta har iallafall varit en bra resa och jag kommer garanterat att göra om det! :) Lägger nog upp lite bilder här framöver någon gång.

Puss


Stockholm here we come

Nu har jag packat det sista. Bara smink och laddare kvar. Men det ska jag ändå använda imorgon så det packar jag ner då :) Tåget mot Luleå går 13.15 och sen går flyget mot Stockholm 19.30. Tänk vi ska flyga Fredag den 13?! :O shiit. Håll tummarna för att vi inte störtar eller nå.. Det kommer förhoppningsvis bli en fantastisk resa med mina kära vänner. Hoppas att vädret är med oss också. 

Puss

Unisef

Kl. 03.00 var jag hemma inatt, har varit i garderoben hela natten med Casandra. Vi fick över 1000kr i drix, så vi fick ca 525kr var. 240kr av dom gav jag till pappa :) Somnade vid 04 och vaknade vid 14 idag :) det var skönt att sova.

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit hos mormor och hälsat på, läst äckelboken Candide och nu sitter jag och kollar humorgalan (unisef). rörande.



puss


RSS 2.0