Hemma

Nu är jag hemma igen, men jag vill tillbaka! :) Jag har haft det så himla mysigt i Öjebyn med alla fina människor. Saknar alla redan. ♥

Tänkte slänga in lite bilder från dessa härliga dagar, synd bara att jag inte fotade någon bild från våran skogsvandring..


Söt Elton


Jag o Elton




Kärt folk


Andreas o Elton


Fjällvandring i Piteå

Idag har jag, Elton och Andreas varit ute och fjällvandrat i typ 2 timmar. Det ösregnade hela tiden och var halt och blött, men kul och spännande var det :) Vi var helt genomblöta när vi var färdiga. Då for vi hem och åt kötbullar som Gunn hade gjort. Muums. Nu sitter vi alla och löser korsord. Är fortfarande blöt så jag ska hoppa i duschen :) det blir att fara hem imorn. Hinner nog fara till Storheden i Luleå innan vi åker hem, jag skulle behöva köpa en matta till mitt rum från Ö&B.

Piteå

Igår kom vi fram till Piteå ca 17. Då fick jag äntligen träffa Elton. På kvällen for jag och Andreas och spelade tennis :) det var kul. När vi kom tillbaka så fick vi god mat och sen spelade vi cequense med allt roligt folk. Sen gick jag och la mig för jag var sjukt trött. Hitils idag har vi inte gjort så mycket, men vi har planerat att gå ut och äta och sen bowla ikväll :) Jag stannar troligtvis här till onsdag.

S O M M A R L O V ♥

Ja, äntligen sommarlov! :D
Idag skulle vi samlas i sporthallen 9.45, kl 10 började avslutningen. Vi har fått höra hur värdelöst det är att vara ettor och tvåor..

Vem vill va en etta nu? INGEN INGEN. Vem vill va en etta nu? INGEN INGEN ALLS. Vem vill va en tvåa nu? INGEN INGEN. Vem vill va en tvåa nu? INGEN INGEN ALLS. Vem vill va en trea nu? ALLA ALLA. Vem vill va en trea nu? ALLI ALLIHOP.

Efter avslutningen i sporthallen så samlades vi i vårat klassrum och pratade lite och fick våra betyg. Sen kom Jonathan och hämtade mig, Lina och Josefine ;)
Klockan 19 så for jag till Tipsta för att grilla, spela fotboll/brännboll/kubb. Skitkul var det. Men det var sjukt mycket mygg.. Vi som var där var Jag, Lina, Jonathan, Fredrik, Josefine, Linnea, Cicci, Tobias, Jocke, Linus, Moa, Annika, Markus, Christel, Jesper, Hampus. Också var det några till, men dom vet jag inte namnet på. Vi var på Tipsta till typ halv 12. Sen kom Jennifer och Tim och hämtade mig och Jonathan. Då for vi till gve och snurrade lite, sen for vi till Jennifer och hoppade studsmatta och kollade lite TV. myspys. Tycker om er skarpt! <3 Vid halv 2 så skjutsade dom hem oss och då flög jag in i duschen, var helt svettig och hade myggspray över hela kroppen. Satan vad skönt det var att duscha.
Jag har haft en toppendag! Tack alla fina!

Puss



Grillning i Abbortjärn

Ja, idag fick jag en tokidé att jag ville och grilla med lite folk. Sagt och gjort. Vid 22.00 befann sig Jag, Jonathan, Linnea, Fredrik, Jennifer, Tim, Ehlin, Fregge, Samuel och Jocke i Abbortjärn och grillade och hade det mysigt :) Sen blev det lite kubb också. 3 tjejer mot 5 killar. Självklart vann ju vi tjejer! :) grymt bra! Sen började det regna, så då packade vi ihop och for hem. Jag och Jonathan kollade en film vi hade hyrt och snart ska vi sova :)
Tack för en toppenkväll! <3

Tänkte ladda upp lite bilder från ikväll.


Puss

RSS 2.0