Lördags morgon

Först vill jag bara säga att förra inlägget blev helt konstigt, det skulle bara vara en bild av varje men istället blev det flera, och fotograferingen var dessutom förra lördagen. Jag skrev inlägget med telefonen och jag vet inte hur man tar bort det. Aja det kan bli fel ibland.

Igår började jag kl 9, med handelslektion. Sen hade vi bild och sen gick jag till HR och fick information om vad vi ska göra på gastronomin som jag kommer ha hela terminen, men bara varannan fredag, skönt (: sen var det bara att fara hem och fixa i ordning massa. Kl 17 kom Cicci, Berra och Linnea och hämtade mig också fot vi till hedskolan för att ordna inför discot som vi hade 18-22. Det gick bra för företaget, lite cash (; jag var hemma ca 23.

Jag vaknade alldeles nyss, ca 10.30. Ligger kvar ett tag i sängen och sen går jag ner och äter frukost och kl 11.30 tänkte jag kolla repriset av The Voice som jag missade igår. Sen vet jag inte hur det blir, jag kanske ska fara ut och äta med Elli, pappa, Pär och mormor (: annars tänkte jag plugga, och ska även plugga hela dan imorgon.

Puss


Model för en dag

Jag och syster har uppträtt som model igår (:


Måndag Måndag

Började samhällslektionen kl. 11, vi har börjat med att göra våra egna tidningar (: 12.20 började handelslektion, vi har börjat med ett projektarbete.
Ca halv 2 kom Lena och hämtade mig, Linnea och Cicci också skjutsade hon oss in till stan. Där beställde jag tid hos hudvårdskliniken, har tid den 2a februari (: På Kappahl hittade jag en skitsnygg ring som jag köpte. Också köpte jag ett par svarta strumpbyxor. Vid 3 ungefär så började vi promenera till Frasses för att äta, satt där i ca 1 timma (: sen promenerade vi till mig, jag lyckades med att skälvklart göra en vurpa i snön när jag skulle visa en genväg. Vid 6 för tjejerna hem och då gick jag över till grannarna och grattade Tommy. Kl 8 gick jag hem och kollade jag idrottsgalan. Stefan Liv, vilken man, saknad! Nu ligger jag i sängen och ska sova (; go natt.

Laddar upp en bild på min vackra ring.


Vilken färg?

Asså vilken färg ska jag färga? vill ju ha rött igen men jag vet inte.. Eller ljust igen? Hjälp! Lägger upp några bilder nu så får ni skriva (:


En såndär vanlig Onsdag

Idag skulle jag börja kl 10 med möte hos Sini med klassen. Men det hade blivit något fel, det var tydligen bara HA10 som skulle dit, så våran kära mentor hade tjorvat till allt. Då hade vi istället UF lektion med Minette . Vi ska börja planera ett nytt knattedisco den 27maj på hedskolan (:

Jag , Ehlin , Linnea , Cicci och Lina for till hedskolan och kollade på deras aula vart vi ska hålla till. Sen for alla utan Elin på nittaya, dom åt och jag drack upp Linas dricka, gillar som sagt inte taimat. Sen gick vi på stan, jag köpte ett par skor för 250kr, lite kängor aktiga. Skit nöjd (: Kl 14 skulle vi till psykiatrin på en föreläsning. Kl 17 hade jag träning, skönt att få komma igång igen efter jullovet (: Imorgon börjar jag 12.50 med Samhälls, har bara den lektionen imorn, känns lite onödigt.

Puss


JVM- guld

Hur bra känns inte det här? (:

Grabbarna är Juniorvärldsmästare!



Matchen var färdig ca. 05.00 och då var vi Juniorvärldsmästare (:



Jag har aldrig gillat ishockey, men den här tuneringen har varit sjukt bra att följa, det är mycket roligare att se Juniorerna spela, snygga och duktiga! (;

RSS 2.0